Skänk en gåva

Vill du stödja vår verksamhet? Vi tar tacksam emot frivilliga gåvor.

Märk din inbetalning med Gåva.

Påverka ditt närområde

Varför ska jag bli medlem?

Ju fler vi är desto starkare är vi! Desto mer kan vi göra. Desto starkare röst och påverkan kan vi ha. Som medlem kan du få stöttning av oss i Navet, du kan delta i samarbeten och vi kan stötta varandra. 

Bli medlem så att du kan ta del av och bidra till att du och andra får stöd, samarbeten, kontakter, resurser, tillgång till lokaler, rådgivning, erfarenhetsutbyte, utbildningar, aktiviteter, inflytande och mycket mer.

Hur kan jag påverka?

Föreningen drivs av sina medlemmar. Det är ni som bestämmer vad föreningen ska göra och ser till att det blir gjort tillsammans med personal. Du kanske vill dra igång en danskurs för unga, gå med i styrelsen eller hjälpa till att sprida information om föreningen? Vill du bara visa ditt stöd genom att vara medlem så är det också mycket värdefullt.

Hur går det till?

Du fyller i vårt formulär här under för nya medlemmar och betalar en engångsavgift. Sen är du välkommen på ett intromöte eller introsamtal. Då vill vi höra allt om dina idéer och planer. Om du bara vill höra om andras går det också bra.

​Både individer och föreningar/bolag kan bli medlemmar som ställer sig bakom Navets ändamål och värderingar. Man behöver inte bo i Bergsjön för att bli medlem.