Skänk en gåva

Vill du stödja vår verksamhet? Vi tar tacksam emot frivilliga gåvor.

Märk din inbetalning med Gåva.

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Studiebesök på House of Possibilitas på Backa

20 november, 2023 @ 17:30 - 19:30

Välkommen med på studiebesök i Kultur-Göteborg. Navet kommer att göra ett par studiebesök till olika kultur-ställen i Göteborg under hösten, för att vi alla ska få lära oss mer om vilka vägar vi kan gå för att hitta bra samarbeten och finansiering till allt vi föreningar och konstnärer m.fl. vill göra. Och också så klart bidra med vår kunskap till den vi besöker – glöm inte att vi i Bergsjön har nycklar som andra behöver.

Denna gång ska vi alltså besöka House of Possibilitas på Backa. Huset erbjuder replokaler för dans och teater, möteslokaler för föreningsliver, ateljéer, kontorsplatser med mera. Mötesplatsen drivs av en ideell förening och kommer att berätta om sin resa för att kunna få ekonomin att gå ihop och hitta möjligheter för verksamheten framåt.

Vi träffas för gemensam avfärd vid Rymdtorget hållplats kl 16.40, eller om man så vill, på house of POSSIBILITAS, Granåsgatan 2 på Backa kl 17.30

Kontakt för mer info: Hanna 0766-711 480, hanna.jansson@navet.org  

Träffen arrangeras av Navet i Bergsjön i samarbete med House of possibilitas, ABF och Kulturförvaltningen Göteborg Stad.

Detaljer

Datum:
20 november, 2023
Tid:
17:30 - 19:30
Webbplats:
https://www.houseofpossibilitas.se/

Plats

house of POSSIBILITAS
Granåsgatan 2
Göteborg,
+ Google Map