Skänk en gåva

Vill du stödja vår verksamhet? Vi tar tacksam emot frivilliga gåvor.

Märk din inbetalning med Gåva.

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

TRE STRECK – en stand up-föreställning av och med Melody Farshin

28 november, 2023 @ 19:00 - 20:30

datum: 28 november

Tid: 19.00

Plats: Kulturhuset, Stora Salen

 

Tre streck  är en stand up-föreställning av och med komikern Melody Farshin där hon med sin unika pricksäkerhet och tajming tar oss igenom identitetskrisen som uppstår i mötet mellan moderland, fosterland och miljonprogram. Om stoltheten i stamtavlan från 164 och resan till att hitta innanförskapet i utanförskapet. Och där kanske frågan får ett svar: hur hittar man sin egen väg och sin superkraft när den inre rösten är ens värsta fiende?


TRE STRECK I PRESSEN
”Hon är skicklig och rolig trots allvaret /…/Det är en intressant och viktig stand-up och jag hoppas den får stor publik även utanför Husby.” Kulturbloggen

”… Melody Farshin ger sig ut på balansbrädan med en säkerhet, tekniskt driv och ett flöde som andra kunde offra åtskilligt för. /…/ Min bänkgranne ligger ner och kippar efter luft /…/.” DN

” Melody lyckas med en klurig uppgift vilket är att nå ut till majoriteten via minoriteten. ” Sveriges röster


MELODY FARSHINär stand up-komiker och författare. 2018 utkom hon med debutboken Mizeria där hon med ett inifrånperspektiv skildrar en sällan representerad vardag i ett miljonprogramsområde någonstans i Sverige. 2020 sattes Mizeria för första gången upp på scen, i egen dramatisering, specialskriven för Kulturhuset Stadsteatern. Melody har även under flera år varit konferencier under poesimästerskapet Ortens bästa poet som drevs av föreningen Förenade Förorter mellan 2015–2018. 

Föreställningen presenteras av Folkets Hus och Parker i samarbete med Kulturhuset Stadsteatern Husby.  Evenemanget arrangeras av Navet i bergsjön i samarbete med ABF och Kulturhuset Bergsjön, samt är en del av paraplyprojektet Kulturstråket som sker i samverkan med Bergsjön 2031, Higab, Familjebostäder, GöteborgsLokaler och Göteborg stads kulturförvaltning. Samarbete är mäktigt!

Detaljer

Datum:
28 november, 2023
Tid:
19:00 - 20:30

Plats

Kulturhus Bergsjön
Bergsjöns kulturhusväg 4c
Göteborg, Sverige
+ Google Map