Skänk en gåva

Vill du stödja vår verksamhet? Vi tar tacksam emot frivilliga gåvor.

Märk din inbetalning med Gåva.

Navet i Bergsjön söker en kommunikatör

Tillträde 1a juni eller enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande. Tipsa om tjänsten till de som kan vara intresserade och sök tjänsten!

Om oss 

Navet i Bergsjön har som ändamål att vara ett lokalt resurscenter och öppen samlingsplats – ett nav för samarbete, demokrati, gemenskap, kultur och bildning. Bergsjön är en stadsdel i Göteborg med ett rikt kultur- och föreningsliv, engagemang, samarbeten och gemenskap. Samtidigt präglas området av en växande barnfattigdom och ekonomiska klyftor som kräver en större samverkan mellan idéburen sektor, engagerade medborgare, offentlig sektor och näringsliv, för att skapa jämlika förutsättningar och ökad delaktighet i samhället. Navet i Bergsjön spelar en viktig roll i det arbetet. Föreningen arbetar också mycket med kulturfrågor och bergsjöbornas delaktighet i Bergsjöns nya kulturhus som öppnar hösten 2022. Vi samlar krafter för att skapa ett ännu bättre Bergsjön. 

Om tjänsten 

Som kommunikatör hos oss kommer du att ha ansvar över att marknadsföra och kommunicera Navets verksamhet i sin helhet med särskild inriktning på vår kulturverksamhet. Du kommer även att få arbeta med den interna kommunikationen gentemot våra medlemmar. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för kommunikation, har grafiska kunskaper samt ett öga för PR och relationer. Vi ser att du gärna är kreativ och kan tänka utanför traditionella konventioner för kommunikation. Vi ser positivt på att du har erfarenhet eller kunskap av normkritiskt tänkande. Navet i Bergsjön bedriver flera projekt parallellt och en förutsättning är att du kan hålla flera bollar i luften. 

Arbetsuppgifterna inkluderar

 – Ansvar över våra sociala medier (Facebook och Instagram) 

– Marknadsföra specifika projekt och verksamhet som vi bedriver. 

– Ansvara över pressutskick och kontakter med press. 

– Utveckla och arbeta med PR strategi i samråd med verksamhetsledaren. 

– Producera grafiskt material för verksamheten, såsom affischer, nyhetsbrev för medlemmar och material för sociala medier. 

– Ansvara för den interna kommunikationen gentemot våra medlemmar i form av bl.a. nyhetsbrev. 

– Dokumentation och arkivering av verksamheten och program. 

– Underhåll av hemsida genom löpande uppdateringar av text och bild 

Arbetsuppgifterna kommer att ske växelvis utifrån vår verksamhet och program vilket betyder att arbetsuppgifterna utförs parallellt. Vi strävar efter en god arbetsmiljö och arbetar i team för att avlasta varandra. 

Följande egenskaper och erfarenheter är meriterande för tjänsten 

– Du har utbildning som antingen kommunikatör, grafiker eller inom PR och opinionsbildning. – Du är uppvuxen eller har god förankring i Bergsjön. 

– Du är uppvuxen eller har erfarenheter av att ha bott i områden som socioekonomiskt liknar 

  Bergsjön. 

– Du kan fler språk än svenska och engelska 

– Du har förstahandserfarenheter av rasism 

– Du har erfarenheter av att inte tillhöra heteronormen 

Vårt kontor är tillgänglighetsanpassad och välkomnar sökande med funktionsvariationer. 

Tjänsten är en projektanställning på 60% fram till 31a december 2022. Tillträde 1a juni eller enligt överenskommelse. Huvudsakligen ska arbete utföras på kontorstid men helg och kvällstjänstgöring kan förekomma. Det finns möjlighet till ev. förlängning av tjänsten om föreningens ekonomi tillåter det. 

Skicka CV och personligt brev till info@navet.org 

För övriga frågor, kontakta verksamhetsansvarig Nabila Abdul Fattah: nabila.abdulfattah@navet.org