Skänk en gåva

Vill du stödja vår verksamhet? Vi tar tacksam emot frivilliga gåvor.

Märk din inbetalning med Gåva.

Navet och Medskapande Projektet söker lokalansvarig

Medskapande Projektet är ett samarbetsprojekt mellan Navet i Bergsjön, Bergsjön SK, Bergsjöns Studiecenter, Läxhjälp, Jubba Familjeförening, Rädda Barnen och Göteborgs Stad. Målet är att föreningarna ska kunna göra gemensamma och enskilda insatser för att utveckla Bergsjön inom tre teman: utbildning, demokrati och mötesplatser. Navet samordnar projektet och är arbetsgivare för denna tjänst. 

Uppdraget 

Tjänsten är en 60% projektanställning under 6 månader med fokus på samordning av uthyrning på Bågskytten, lokalerna används dels för Medskapande Projektets aktiviteter och dels uthyrning till andra föreningar/privatpersoner. Du ansvarar för att ha kontakt med hyresgästerna, visa upp lokalen vid intresse, skriva hyresavtal och lämna ut/ta emot nycklar. Du har det övergripande ansvaret för lokalens budget, samt att lokalen fungerar för uthyrning och därmed ta upp med medskapandegruppen när du ser att förändringar behöver göras eller utrustning införskaffas. Bågskytten ligger på Merkuriusgatan 4. 

Vi söker dig som: 

– Har gymnasieexamen eller motsvarande kompetens 

– Har erfarenhet av föreningsarbete och känner till föreningslivet i Bergsjön och/eller Kortedala 

– Kan jobba oregelbundet. 

Vi vill också att du 

– Är bra på att organisera 

– Är van att samarbeta med många parter 

– Kan lyssna in flera parter men ändå se helhet 

– Kan improvisera för att alltid hitta den bästa lösningen 

– Har datorvana 

– Kan jobba självständigt och driva uppdraget framåt 

– Tycker om att arbeta praktiskt 

Du är trygg i att kommunicera med personer som talar såväl engelska som svenska och vi ser gärna att du behärskar andra språk. Det är dessutom meriterande om du som söker har B-körkort. 

Arbetstiderna är oregelbundna och kan innefatta både dagtid, kvällstid och helger. Anställningen är en visstidsanställning på 6 månader, med möjlighet till förlängning.

Intresserad? 

Skicka din ansökan inklusive personligt brev och CV via e-mail till Hanna Jansson på mailadress hanna.jansson@navet.org senast den 19 juni. Vi ser fram emot en mångfald bland våra sökande! 

Tillträde 1 juli. 

Har du frågor om tjänsten? Ring Hanna Jansson, Verksamhetsutvecklare på Navet på tel 076-671 14 80 eller maila till hanna.jansson@navet.org.