Skänk en gåva

Vill du stödja vår verksamhet? Vi tar tacksam emot frivilliga gåvor.

Märk din inbetalning med Gåva.

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Välkommen till premiär av dokumentärfilmen Vägen till kulturhuset del 2, en film om Bergsjöns stora engagemang

20 augusti, 2023 @ 13:00 - 13:30

Foto: Amanda Arnborg

Datum: 20 augusti
Tid: 13.00-13.30
Plats: Kulturhuset Bergsjön, Stora Salen

När gamla kulturhuset i Bergsjön revs väcktes en våg av gräsrotsengagemang till liv. Lokala föreningar, boende och kulturutövare kämpade för ett nytt kulturhus. Denna dokumentär handlar om engagemanget för Kulturhuset Bergsjön.

Filmen är gjord av Nasrin Pakkho Film på uppdrag av föreningen Navet i Bergsjön. Filmen Vägen till Kulturhuset är en dokumentär i två delar. I denna film, del 2, ryms kulturhusets invigning och den första tiden där vi ser hur Göteborgs Stad och ideella jobbar tillsammans för att bjuda in och skapa aktiviteter och kultur. Men det är också en film som blickar framåt och ställer frågan om hur samarbetet mellan parterna ska fortgå. Det är med stor stolthet denna film visar Bergsjöns starka engagemang, drivkraft och inte minst konstnärliga och kulturella kompetens.

Projektet är den del av föreningen Navets paraplyprojekt Kulturstråket som genomförs i samarbete med eldsjälar, kulturförvaltningen och fastighetsägarna Bergsjön 2031, Higab, GöteborgsLokaler och Familjebostäder.

Regissör: Nasrin Pakkho

Producent: Navet & Nasrin Pakkho film

Längd: 29 min

Språk: Svenska

Textat: På svenska

Format: DCP & Mov

 

Kulturhuset Bergsjön firar 1 år!

Med stor glädje och stolthet bjuder Kulturhuset Bergsjön in hela Göteborg till 1-årskalas! Söndagen den 20 augusti firar vi både inne i kulturhuset och utomhus i den nya parken. Förbered dig på en dag full av kultur och spännande aktiviteter!

Detaljer

Datum:
20 augusti, 2023
Tid:
13:00 - 13:30

Arrangör

Nasrin Pakkho Film, Navet i Bergsjön, Kulturhus Bergsjönn

Plats

Kulturhus Bergsjön
Bergsjöns kulturhusväg 4c
Göteborg, Sverige
+ Google Map