Skänk en gåva

Vill du stödja vår verksamhet? Vi tar tacksam emot frivilliga gåvor.

Märk din inbetalning med Gåva.

Resultatet av årets program gruppsmöte – Gratis kultur till Bergsjön!

Programmet beslutades av boende och aktiva i Bergsjön och kommer att möjliggöras med hjälp av samarbete med Folkets Hus och Parker, ABF, Skolan mitt i byn, Kulturhus Bergsjön och Göteborg Stad.

  1. Träna med Cirkus Cirkör – 4 dagars cirkusträning i juni, för barn mellan 7-15 år på Bergsjöskolan. Datum, tid och mer info kommer senare. – Du kan intresseanmäla ditt barn redan nu genom att maila till hanna.jansson@navet.org, men vi kommer att gå ut med inbjudan när tid och datum är beslutade.
  2. Sång Sommar med Ayla, Jessie och Jecko – allsång, trolleri och underhållning, Med Ayla Kabaca från Barn-TV. Juli, exakt datum vet vi senare. OBS INTE SÄKERT att vi får denna programpunkt, besked kommer senare.
  3. Var är papporna? Föreläsning av Alexandra Pascalidou – 15 september kl 17.30 i Kulturhus Bergsjön. Efter succén med Mammorna i bok, föreläsningar, teater och SVT-serie återkommer nu Alexandra Pascalidou med en ny bok och föreläsningsturné om dem som alla letar efter och undrar över – de frånvarande fäderna.
  4. Tre Streck, stand-up comedy med Melody Farshin – i Kulturhuset okt/nov, datum kommer senare. Föreställning av och med komikern Melody Farshin där hon med sin unika pricksäkerhet och tajming tar oss igenom identitetskrisen som uppstår i mötet mellan moderland, fosterland och miljonprogram. Om stoltheten i stamtavlan från 164 och resan till att hitta innanför utanförskapet. Och där kanske frågan får ett svar: hur hittar man sin egen väg och sin superkraft när den inre rösten är ens värsta fiende?

Vi kommer dessutom att få besök av America Vera-Zavala för workshop i community-teater 3-4 juni på Kulturhuset. Mer info kommer!

Vill du hjälpa till som volontär vid något av arrangemangen – maila till hanna.jansson@navet.org.